top

Espressobrygger

giannina espressobrygger

.

Italienske espressobryggere fra Giannini.

Poleret rustfrit stål.

2 størrelser:
Højde 155mm, brygger 3 kopper, ca. 1½dl.
Højde 187mm, brygger 6 kopper, ca. 3dl.

Peter forklarer: "Bryggeren adskilles ved at dreje håndtaget mod uret. Kaffefilteret, som ligger i den nederste beholder, tages op. Den nederste beholder fyldes med vand op til sikkerhedsventilen. Sæt kaffefilteret tilbage i beholderen. Fyld kaffe (almindelig eller espresso) i kaffefilteret. Bryggeren samles nu i omvendt rækkefølge. Sæt bryggeren på komfuret og tænd for varmen!
Når vandet i den nederste beholder begynder at koge, stiger det kogende vand op igennem kaffefilteret, og videre op igennem stigrøret i øverste beholder.
Når den nederste beholder er næsten tom høres der en boblende lyd fra stigrøret og den øverste beholder er nu fyldt med dejlig friskbrygget kaffe. Tag bryggeren af varmen og skænk dig en kop kaffe eller to.
Sådan laver italienerne kaffe (moca). God fornøjelse!"

"Giannina" espressokander i 3 størrelser fra Italien. Rustfrit stål.
Passer til alle slags komfurer:
Gas, almindelig el., glaskeramisk og induktion.
Brygger almindelig fintmalet kaffe eller espressokaffe.

Bemærk at disse espressobryggere adskilles ved at dreje håndtaget mod uret!

Peter forklarer: "Bryggeren adskilles, meget smart, ved at dreje håndtaget mod uret. Kaffefilteret, som ligger i den nederste beholder, tages op. Den nederste beholder fyldes med vand op til sikkerhedsventilen. Sæt kaffefilteret tilbage i beholderen. Fyld kaffe (almindelig eller espresso) i kaffefilteret. Bryggeren samles nu i omvendt rækkefølge. Sæt bryggeren på komfuret og tænd for varmen! Når vandet i den nederste beholder begynder at koge, stiger det kogende vand op igennem kaffefilteret, og videre op igennem stigrøret i øverste beholder. Når den nederste beholder er næsten tom høres der en boblende lyd fra stigrøret og den øverste beholder er nu fyldt med dejlig friskbrygget kaffe. Tag bryggeren af varmen og skænk dig en kop kaffe eller to. Sådan laver italienerne kaffe (moca). God fornøjelse!"


 
Varenr. 0082
DKK 495,00(DKK 396,00 excl. VAT)
Dealer login | Create login / profile

Delite ApS
Lyfa-parken
Måløv Byvej 229E
DK-2760 Måløv
Phone: (+45) 77 34 78 90

© Copyright 2024 Delite